Naslovna » Vesti

07. 03. 2018

Otvorene prijave za Takmičenje za najbolju studentsku ideju

U okviru IF4TM projekta, kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu a finansira Evropska Unija u okviru Erazmus plus programa, pokrenuto je Takmičenje za najbolju studentsku ideju. Takmičenje se sprovodi u partnerstvu sa još 17 partnera iz 6 zemalja i realizuje se kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja. 
 
Pozivamo sve studente Univerziteta u Beogradu da učestvuju u takmičenju za najbolju studentsku ideju koje se organizuje u okviru Erazmus plus projekta na kome su Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd BITF i Univerzitet u Beogradu neki od partnera.
 
Takmičenje se realizuje kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja na nacionalnom nivou. Pravo učešća na lokalnom takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Beogradu.

Ideje i timovi koji budu prošli prvu fazu selekcije će imati priliku da kroz set preduzetničkih obuka i mentorsku podršku koje realizuje BITF, detaljno razrade svoje ideje, razviju poslovne modele primenom CANVAS metode i pripreme ih za lokalne prezentacije pred žirijem koje će se održati tokom juna meseca ove godine.

Svoje ideje i timove (2 do 4 člana), studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu prijavljuju do 25. marta 2018. slanjem popunjenog prijavnog formulara na imejl adresu cis@ekof.bg.ac.rs.
 
Sve dodatne informacije pročitajte ovde.