Naslovna » Vesti

27. 04. 2015

Prvi IT sajam zapošljavanja u Srbiji – ITkonekt

Prvi IT sajam zapošljavanja će se održati 23. i 24. maja u hotelu Crowne plaza u Beogradu, a zainteresovani se već mogu prijaviti putem platforme profile.it-konekt.com.

IT sajam zapošljavanja se organizuje u okviru većeg događaja pod nazivom ITkonekt, koji će sadržati još dva dela: GameSpace, u kojem će se okupiti svi zainteresovani za gejming, i ITconference, gde će veliki stručnjaci u IT industriji govoriti o najnovijim trendovima u IT-ju.

Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd jedan je od partnera događaja i biće prisutan na sajmu. Pozivamo Vas da nas posetite na sajmu i proverite na koji način Vam pomažemo da ostvarite svoje ideje.

Posebno će biti zanimljiv GameSpace, prostor gde će na raspolaganju biti sve ono što danas čini najuzbudljiviji deo gejming sveta - stari fliperi u koje su ugrađene nove igrice, Microsoft Xbox, Kinect, najmodernija grafika za igrice. Učesnici neće imati samo priliku da isprobaju najnovije igrice na tržištu, nego i testiraju nove ideje, kodiraju delove video igrica na licu mesta... Pozivamo Vas da posetite i naš 3 Heroes Studio, koji će biti deo GameSpace-a.

Cilj ITkonekta je da na jednom mestu okupi najkvalitetnije IT stručnjake i pokrene stvaranje najveće IT zajednice u zemlji. Ovo će biti polazište za stvaranje jakog brenda koji će doprineti promociji IT-ja u Srbiji, inicirati pozitivne promene i još bolji razvoj IT industrije, i podstaći obrazovanje sve više kvalitetnih IT stručnjaka i profila koji su traženi na tržištu.

Pogledajte više informacija ovde.