Naslovna » Klub preduzeća

Klub preduzeća

koja koriste usluge i povezana su u Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd.

 

 
  

Educated DOO je tim koji pravi audio-vizuelna pomagala za logopede i specijalne terapeute. Cilj nam je da napravimo jedinstvenu hardversko – softversku platformu koja će integrisati postojeće metode rada i otvoriti mogućnost za inovacije.

[detaljnije]

  

HeartPal razvija KardioPal. KardioPal je ručni, mobilni, dijagnostički uređaj koji omogućava pacijentu da na vreme bude upućen u svoje stanje u slučaju srčanog udara.

[detaljnije]

  

Man-sievert ima za cilj unapređenje sistema zaštite od jonizujućih zračenja i edukaciju stanovništva i profesionalno izloženih lica u ovij oblasti.

[detaljnije]

  

Kompaniju čini tim sa preko 8 godina iskustva u gejming i 3D industriji.Black Ring se bavi razvojem jedinstvenih iskustava u VR/AR tehnologijama sa fokusom na primenu u sportu, kao i izradom 3D igara, primarno za PC i Sony Playstation platforme.

[detaljnije]

  

Zumoko Tim ima preko 7 godina iskustva u oblasti tehnologija: proširene stvarnosti – AR (Augmented Reality), virtualne realnosti – VR (Virtual Reality) i pomešane realnosti- MR (Mixed Reality). Zumoko se bavi razvojem inovativnih softverskih rešenja u ovim oblastima za sve hardverske platforme, uključujući mobilne uređaje i “pametne naočare”. Zumoko je firma koja je među prvima razvila 3D softver za lokalizaciju objekata u realnom prostoru baziran na CAD data za Microsoft® HoloLens™ – Zumoko CAD DT (CAD Model Detection and Tracking).

[detaljnije]

  

Smart Locks doo je startap koji se prvenstveno bavi razvojem online servisa i elektronskih komponenti sposobnih za komunikaciju putem interneta .U osnovi razvoj IoT su primarna delatnost kompanije. Kontrola pristupa nekretninama (poslovnim objektima, apartmanima, sobama itd) u svakom trenutku, sa bilo kog mesta. Preko online platforme odobrava se ulaz, definiše vreme boravka i uvid u istoriju pristupa objektu u realnom vremenu. Ulaz se odobrava i kontroliše preko pristupnih kodova koji se preko platforme dodeljuju korisnicima objekta. Na ovaj način eliminiše se klasična upotreba ključeva i potreba za osobama zaduženim za kontrolu ulaska u objekat ili prijem gostiju.

[detaljnije]

  

Mainflux je razvio Mainflux- open source iOT platformu koja ima više funkcija. Reč je o cloud platformikoja predstavlja sponu između korisničkih aplikacija i aktuatora i mikrokontrolera koji se postavljaju nauređaje ili fizičko okruženje. Funkcija platforme je čuvanje podataka koji dolaze od “pametnihpredmeta”, njihova obrada i komunikacija sa aplikacijama, kao i za kreiranje novih Internet of Thingsaplikacija, koje se oslanjanju na mogućnost komunikacije sa povezanim “pametnim predmetima”..

[detaljnije]

  

Digitmoly - Startap koji razvija projekat izrade audio-vizuelnog aplikativnog programa iPathways, koji je osmišljen tako da predstavlja e-vodič za treking, planinarske i off-road biciklističke staze na teritoriji Republike Srbije forsirajući njihov potencijal kao lekovitih ruta tj. Staza zdravlja i kulturno-istorijskih staza. Program je kreiran za tzv. smart uređaje.

[detaljnije]

  

Rent a dent je intenet platforma koja omogućava inostranim pacijentima da u par koraka odaberu odgovarajućeg stomatologa, po znatno nižoj ceni u odnosu na njihovu matičnu zemlju. Fokus je na dokazanim stomatološkim ekspertima, direktnoj komunikaciji sa stomatologom i određivanjem kompletnog plana lečenja.

[detaljnije]

  

Pirate art je startap koji se bavi proizvodnjom estetskih obloga namenjenih osobama sa invaliditetom, putem tehnologije 3D štampe.Obloge se izradjuju po merama i željama kupca tako da je svaki proizvod unikatan i prilagodjen potrebama

[detaljnije]

  

Smart Research razvija SmartBlot – mašinu za automatsko tretiranje western blot membrana. Uz pomoć SmartBlot uređaja, ceo proces tretiranja membrane postaje automatizovan, a procene razvojnog tima iz kompanije Smart Research su da se korišćenjem SmartBlota uređaja može uštedeti oko dva sata laboratorijskog rada uz iste ili bolje rezultate od onih koji su dobijeni ručnim tretiranjem membrane.Smart Research je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

[detaljnije]

  

Se bavi izgradnjom automatskih samostalnih i samohodnih plovila za civilnu upotrebu i specijalne namene. Jedinstvenost se ogleda u tome što je cilj razvoj plovila, koja će se koristiti za komercijalne i civilne potrebe kao što su automatizovan komercijalni prevoz robe i tereta, prevoz opasnih materija, kao i za specijalne namene (autonomna vatrogasna plovila, brodovi-laboratorije, i tome slično). Svega nekoliko zemalja proizvodi autonomna plovila, i to isključivo za vojne potrebe, čije su cene proizvodnje i održavanja takve da isključuju upotrebu u komercijalne i civilne svrhe.

[detaljnije]

  

Na osnovu globalnog trenda da se običnim fizičkim licima omogući dostupno plasiranje sa njihovim posebnim znanjima i veštinama na jednoj platformi, vidi se veliki pocetincijal i na nasem trzistu u Srbiji.Startap MM Studio labs kreira platformu na kojoj se korisnici registruju sa posebnim veštinama i znanjima koje mogu za određene naknade da dele sa svima koji to žele. Ova platforma ima visok potencijal u promovisanju zanatskih veština tursitima koji posećuju našu zemlju a takođe i otvara mogućnost razvoja različitih tradicionalnih i zanatskih umeća svima koji su za to zainteresovani.

[detaljnije]

  

Digital worx razvija IoT rešenja, pre svega u industriji. Kompanija je razvila Gemba Walk- proizvod koji digitalizuje i poboljšava preventivno održavanje u industrijskim pogonima.Digital worx je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

[detaljnije]

  

Futuring izrađuje 3D sajtove.3D sajtovi se baziraju na 360 tehnologiji, sa informativnim tačkama interesovanja, virtuelnim vodičima da odgovore na sva posetiočeva pitanja i interaktivnim sadržajem da prikažu galerije, mape, itd. Zahvaljujući ovim interaktivnostima, Futuring sajtovi zadržavaju posetioce preko 3 puta duže nego tradicionalni sajtovi.

[detaljnije]

  

Mladi startap koji razvija pametnu rukavicu za slabovide I slepe osobe. Rukavica funkcioniše po principu navođenja sličnom belom štapu, menja ga i dopunjuje. Primarni „posao” uređaja je da pomogne slepima i slabovidima da se u realnom svetu lakše snalaze i dobijaju informacije. Rukavica pomoću određenih tehnologija na osnovu trenutnog izraza lica tumači emocije i procenjuje njihov intenzitet. Naravno, tu informaciju treba kombinovati sa onim što korisnik čuje i tako doći do konačnog zaključka.

[detaljnije]

  

Hunch je ad-tech SaaS za automatizaciju oglašavanja na Facebooku, Instagramu, Twitteru, AdWordsu i LinkedInu, koja kompanijama pruža mogućnost oglašavanja prema korisnicima uz dostavljanje optimizovanih i personalizovanih oglasa.Hunch je podržan od strane Grada Beograda kroz Javni poziv za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

[detaljnije]

  

Tim posvećen izradi poslovnih Cloud baziranih SAAS sistema. Nude rešenja za probleme veleprodaje, organizaciju i automatizaciju veleprodaje kroz sistematsko B2B ecomerce rešenje i pouzdanu vezu sa ERP-om. Razvijaju WEB aplikaciju povezanu sa ERP sistemom klijenta, dostupni na bilo kom mestu i na bilo kom mobilnom i desktop uređaju.

[detaljnije]

  

UrbiGo izrađuje pametne vertikalne bašte koje omogućavaju stanovnicima gradova da tokom cele godine gaje biljke ili začine u svom stanu. Kada instaliraju UrbiGo pametnu baštu na zid, korisnici se povezuju sa njom putem mobilne aplikacije, koja omogućava praćenje napredka svake biljke a takođe i povezivanje sa ostalim korisnicima na mreži, razmenu iskustva, slika i recepata.

[detaljnije]

  

Analytica one pomaže organizacijama da identifikuju talente i optimizuju proces zapošljavanja. Multidisciplinarni tim psihologa, Data Scientista i IT stručnjaka kreirao je platformu OneAssessment koja objedinjuje alate za privlačenje talenata, upravljanje procesom selekcije i procenu licčnosti i sposobnosti.

[detaljnije]

  
  

Beocraft Software je startap koji razvija SocialSpacers - web platformu koja omogućava brzo i lako kreiranje brendiranih i personalizovanih Facebook takmičenja.

[detaljnije]

  
  

3F-Fit Fabricando Faber je startap komapnija koja razvija proizvode za pomoć ljudima sa motornim hendikepom.

[detaljnije]

  
  
  

URB je startap koji razvija MarriageIn - dejting platformu čiji je cilj da pomogne pronalaženje partnera za ozbiljnu vezu i brak, korišćenjem pametno osmišljenog sistema pretrage profila.

[detaljnije]

  
  

Serbica Health je startap koji razvija MedicBooker - online platformu kreiranu u svrhu medicinskog i zdravstvenog turizma.

[detaljnije]

  
  

Softech Solutions je startap koji razvija web platformu za oglašavanje poslova baziranu na novim tehnologijama.

[detaljnije]

  
  

Logik Bgrd d.o.o. je start ap koji razvija softver za praćenje poslovanja.

[detaljnije]

  
  

Aurum IT Solutions d.o.o. je IT startap koja se bavi razvojem softvera i obukama.

[detaljnije]

  
  

Tehnokratija d.o.o. je mlad start ap koji razvija aplikaciju koja omogućava organizaciju zgrade i štedi živce, vreme i novac. Skupština stanara u duhu 21. veka. 

[detaljnije]

  
  

Body Range je sveobuhvatni alat koji omogućava obavljanje više vrsta treninga koji koriste istu opremu, lak za prenos i neće se polomiti.

[detaljnije]

  
  

Cloud'n'Car je cloud platforma za vođenje poslovanja iz oblasti auto industrije. Pokriva procese rada auto servisa, rent a car agencija, auto placeva i vlasnika većeg broja vozila kao što su lizing kuće, kompanije, državne institucije.

[detaljnije]

  
  

Teodesk je software namenjen za planiranje poslova i projekata, izbor najadekvatnijih ljudi za buduće poslove i projekte, kolaboraciju i vođenje projekata i komunikaciju sa klijentima.

[detaljnije]

  
  

Atoms and Bits je kompanija iz Beograda koja pruža usluge savetovanja i izrade IoT rešenja po principu ključ u ruke.

[detaljnije]

  
  

Product Hive d.o.o.

[detaljnije]

 

  
  

Color Panda je „web to print" servis koji omogućava fizičkim licima, malim i srednjim preduzećima i korporacijama da iskoriste sve prednosti profesionalnih štamparskih mašina.

[detaljnije]

  
  

Aquana Europe d.o.o.

[detaljnije]

  
  

Autoaukcija.rs je prva online platforma u Srbiji specijalizovana za aukcijsku prodaju havarisanih i polovnih vozila.

[detaljnije]

  
  

NTL SHIP DESIGN d.o.o. Beograd je mlada inovativna firma koja se bavi pružanjem usluga projektovanja i savetovanja iz domena brodogradnje.

[detaljnije]

  

Bright Star d.o.o. je mladi start ap koji se bavi razvojem i proizvodnjom uređaja i rešenja za uštedu energije kao i ispitivanje ostvarljivosti alterativnih izvora energije.

[detaljnije]

  

SciEd Technologies d.o.o. je kompanija koja pomaže mladima da kroz intenzivne trening kampove steknu praktična znanja, iskustva i konekcije koje su potrebna za lakše zapošljavanje.

[detaljnije]

  

FinTech Solutions CEE d.o.o. je fintech kompanija koja pomaže ljudima da finansiraju svoje potrebe tako što će uzimati povoljne kredite od strane drugih korisnika putem online platforme.

[detaljnije]

  

Ent Enerdži Konsalting (Ant Energy Consulting) razvija integrisana tehnička, organizaciona, finansijska i informaciona rešenja u oblasti energetske efikasnosti i energetike.

[detaljnije]

  
  

Idvorski Električni traktor je start ap kompanija koja razvija vrlo efikasno, ekološko rešenje sa multifunkcionalnim primenama u poljoprivredi, za upotrebu u ekološki osetljivim okruženju,

[detaljnije]

  
  
  

Forel Inženjering d.o.o.

[detaljnije]

  
  

DOTAS d.o.o. je startap koji je stoji iza projekta inteligentnog pešačkog prelaza - „svetleće zebre".

[detaljnije]

  
  

Honorarci.rs je internet portal za kvalitetne profesionalce koji žele dodatno da zarade, da sami sebi kreiraju radno vreme i poslovne prilike.

[detaljnije]

  
  

Swiftty je prva cloud responsive platforma za konverziju PSD u HTML 5 i CSS 3, koja pomaže web dizajnerima i programerima da u roku od nekoliko sekundi konvertuju dizajn u HTML elemente i na taj način uštede i do 8 sati posla po konvertovanom fajlu.

[detaljnije]

  
  

 

StartAProject je namenjen svima koji započinju novi softverski projekat ali žele da izbegnu mukotrpni proces podešavanja celokupnog okruženja i projektne strukture

[detaljnije]

  
  

City Pass d.o.o. je mlada firma koja razvija Belgrade Pass. Belgrade Pass Vam pomaže da najbolje iskoristite vašu posetu Beogradu, sa sveobuhvatnim vodičem, mapama, korisnim srpskim izrazima i besplatnim/uz popust ulaz u preko 55 atrakcija.

[detaljnije]

  
  

012LAB d.o.o. predstavlja tim stručnjaka i zaljubljenika u elektroniku koji žele ovu tehničku nauku da približe korisnicima svih uzrasta i nivoa znanja.

[detaljnije]

  
  

Navitas Labs DOO je start-up kompanija osnovana 2015. godine sa idejom da razvija visokotehnološke proizvode i usluge iz domena industrijske elektroenergetike i automatike.

[detaljnije]

  
  

Neopix je kompanija orijentisana na dizajn, koja stvara interaktivna iskustva novih medija.

[detaljnije]

  
  

GILAB d.o.o. je mlada startap kompanija posvećena razvoju inovativnih rešenja zasnovanih na ICT tehnologijama i Geoinformatici.   

[detaljnije]

  
  

Veritek d.o.o. pruža marketinške i PR usluge analize tržišta i psihološke analize javnog mnjenja. Prvi projekat našeg preduzeća je razvoj social media platforme Impuls (Impulse).   

[detaljnije]

  
  

Apperitiv Planer d.o.o. 

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  

3 Heroes Studio d.o.o. je kompanija koja je osnovana od strane mladih kreativnih inženjera sa željom da stvore video igre za PC i mobilne uređaje koje će doneti inovacije, zabavu i vratiti duh starih igara na tržištu prepunom kopija i neinspirativnih naslova.   

[detaljnije]

  
  

Bin Processing d.o.o. 

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  

Densana d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno u istoj delatnosti.

  
  

Sharebo d.o.o. razvija platformu DropAll koja će poboljšati protok informacija u okviru kompanija i organizacija i stvoriti bazu podataka jedinstvenu za korisnike i njihov način rada.

[detaljnije]

  
  

ElectroLab d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  
 

C2 COMMUNICATION & CONTROL d.o.o. je novoosnovani start up koji se bavi razvojem kontrola za liftove.

[detaljnije]

  
  

Eon plus d.o.o. (Eon+) je novoosnovana mikro kompanija koja kreira kompjuterske sisteme i nudi rešenja za zaštitu životne sredine. 

[detaljnije]

  
  

VIVIS SPORT MED d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  

WEB LAB Media organizuje i prodaje usluge i proizvode na interenetu po nižim cenama. Web sajt KuponDiler.rs predstavlja proizvod ove firme.

[detaljnije]

  
  

mBrainTrain d.o.o. je osnovana sa ciljem da prenese znanja osnivača stečena tokom istraživanja u medicinsku industriju. Osnovni ciljevi su razvoj softvera i hardvera koji bi unapredili nivo medicinske usluge i kvaliteta života.

[detaljnije]

  
  

KreativTeh d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  

NAP Technoconsult d.o.o. okuplja tim iskusnih inženjera koji se bave projektovanjem inženjerskih instalacija u građevinskoj delatnosti, sa akcentom na realizaciju sistemskih rešenja, naročito u oblasti klimatizacije centara za obradu podataka i čistih prostora.

[detaljnije]

  
  

Loyalster d.o.o. 

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  

011Lab okuplja tim sa iskustvom i ekspertizom u oblastima vođenja projekata, razvoja novih proizvoda i realizacije sistemskih rešenja, posebno u oblastima razvoja elektro-optičkih sistema, dizajna hardvera i softvera, elektronskih i ugrađenih proizvoda i sistema, razvoja algoritama za obradu signala i slike, razvoja sistema za mašinsko prikupljanje i obradu slike i video sadžaja.  

[detaljnije]

  
  

AQOS Technologies je kompanija za dizajn, istraživanje i proizvodnju automobila. AQOS Technologies je osnovan da bi formalizovao višegodišnje istraživanje u oblasti dizajna, sa temeljnim znanjem o tradiciji i filozofiji konstrukcije automobila.  

[detaljnije]

  
  

WEB LAB D.O.O. je kompanija koja se bavi izradom Internet prezentacija, Internet prodavnica i sveobuhvatnog korporativnog identiteta na Internetu po zahtevu klijenta. 

[detaljnije]

  
  
 

ZubScan d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  

Interactive Marketing Solutions d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  

Cardio Solutions d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno. 

  
  
Trade Tech d.o.o. Beograd je start-up koji se bavi stvaranjem i razvojem aplikativnog softvera za berzansko poslovanje, razvojem alata i tehnologija za testiranje aplikacija, kao i pružanjem usluga biznis analize u berzanskom poslovanju.
 [detaljnije ]
  
  

AGGIOS Europe d.o.o. je tehnološki start-up koji se bavi istraživanjem i razvojem bazičnog softvera za višeprocesorske sisteme na čipu.

 [detaljnije ]
  
  

Asteria Enginering d.o.o.

Privredno društvo više nije aktivno u istoj oblasti. 

  
  

OMNIS Design Studio je tim multidisciplinarnih mladih ljudi okupljenih oko ideje total dizajna, dizajna baziranog na principu "sve na jednom mestu". Klijentima obezbeđuju ne samo dizajn najvišeg kvaliteta, već i duboko razumevanje potreba klijenata i načina na koji se objekat dizajna koristi.

 [detaljnije ]
  
  

Vivis d.o.o. se bavi projektovanjem, proizvodnjom i pružanjem usluga iz oblasti proizvodnih tehnologija (automatizovani sistemi, manipulacija materijalom, obradni procesi, softver - kao alati za proizvodnju dobara u širem smislu).

http://www.vivis.rs/

 [detaljnije ]
  
  

TESO doo se bavi razvojem elektronskih sistema za detaljno merenje trenutnih uslova rada, daljinsku i automatsku kontrolu postojećih energetskih sistema i mogućnost integracije u već postojeće telekomunkacione strukture.

 [detaljnije ]
  
  

ELEKTROSAKUPLJAČ doo Beograd osnovan je 2010. godine sa ciljem prikupljanja, a kasnije i reciklaže električnog i elektrosnkog otpada od stanovništva i privrede, razvojem sistema neposrednog preuzimanja otpada.

 [detaljnije ]
  
  

DT Fundraising se bavi pružanjem ekspertske podrške malim i srednjim preduzećima za pripremu i realizaciju inovativnih projekata finansiranih iz fondova Evropske Unije namenjenim privatnom sektoru.

 [detaljnije ]
  
  

Eco Logic ing doo je osnovao mladi tim diplomiranih inženjera tehnologije sa ciljem promocije novih vrednosti i kvalitetno drugačije kulture rada i razvoja profesionalne prakse koja je odgovorna prema životnoj sredini.

 [detaljnije ]
  
  

Byteout je mala grupa programera sa idejom da se razvije najmodernija tehnologija za razvoj softvera u cilju stvaranja savremenog društveno svesnog softvera koji i izgleda i funkcioniše dobro. http://www.byteout.com/

 [detaljnije ]
  
  

Strawberry Energy je grupa talentovanih mladih ljudi okupljena oko projekta Javnog Solarnog Punjača. Osnovna ideja projekta jeste kreiranje Solarnog punjača za javnu upotrebu. Punjača koji će u gradu, na trgovima i ulicama dopunti vaš moblini telefon, iPod ili digiralni foto aparat, i to koristeći energiju dobijenu od Sunca...

www.strawberry.org.rs

 [detaljnije ]

  
  

 Intercer d.o.o. Beograd je preduzeće formirano u cilju transfera znanja i komercijalizacije naučnih i razvojnih istraživanja sprovedenih tokom prethodnih godina u oblasti keramičkih, biokeramičkih i sorpcionih materijala, tehnologijama njihove sinteze i primene.

 [detaljnije ]
  
  

Tehnološko partnerstvo je osnovano 2010. godine u Srbiji. Osnovni program je razvoj elektronskih sistema za veoma brzu trgovinu vrednosnim papirima i razvoj VoIP telekomunikacionih sistema.

 [detaljnije ]
  
  

Composite technology team je malo inovativno preduzeće koje se primarno bavi projektovanjem i proizvodnjom struktura od kompozitnih materijala.

 [detaljnije ]
  
  

High Tech Engineering Center (HTEC) je start-up kompanija osnovana 2008. godine sa sedištem u Beogradu. Jezgro kompanije čini tim mladih inženjera specijalizovanih za dizajn sistema posebne namene, digitalnu obradu slike i video signala, kodizajn hardvera i softvera, kao i najnaprednijih sistema kontrole i automatizacije. www.htec.rs

 [ detaljnije ]
  
  

AQUA Crystal - istraživačko - razvojni centar za uređeje pri tretmenu vode koji uključuju: generatore za proizvodnju hipohlorita (aktivnog hlora), generatore jona, generatore hidroksil radikala, UV sterilizaciju, filtraciju, deferizaciju, demanganizaciju, uklanjanje amonijaka, uklanjanje nitrata, uklanjanje arsena, omekšavanje, dekarbonizaciju, demineralizaciju, ultrafiltraciju, nanofiltraciju, revers osmozu, dezinfekciju. http://www.aquacrystal.org/

[ detaljnije ]

  
  

Razvojni centar Gradjevinskog fakulteta – program razvoja novih tehnologija i inovacija u cilju njihove komercijalizacije i primene u privredi.

[ detaljnije ]  

  
  
TeleSkin d.o.o. je osnovan 2007. godine u Beogradu sa osnovnim ciljem da razvija, proizvodi i prodaje aparate i uređaje (hardversko-softverska rešenja) za biofizičku dijagnostiku kože, a u prvom redu za ranu dijagnostiku karcinoma kože i melanoma. http://www.teleskin.org/  [ detaljnije ]
  
  
Pirograms nudi uobičajnu paletu optičkih pirometara u oblasti temperatura od -40 do 2000 oC, ali i pirometre sa specifičnim karakteristikama, visoke tačnosti i stabilnosti- primarne i sekundarne etalone u oblasti optičke pirometrije. [ detaljnije ]
  
  

Bitgear Wireless Design Services d.o.o. je start-up kompanija koja se bazira na isporuci visoko-kvalitetnih visoko-tehnoloških dizajn servisa. [ detaljnije ]

  
  

BioEko Tehnologije d.o.o. je preduzeće koja teži da tehnološki integriše hemijsko inženjerstvo, farmaceutsko i biohemijsko inženjerstvo i radeći na razvoju i primeni biotehnologija u procesnoj industriji. [ detaljnije ]

  
  

Avantech electronics d.o.o. se bavi projektovanjem, razvojem i proizvodnjom automatskih sistema različitih namena. [ detaljnije ]