Naslovna » O nama » Prepoznaj preduzetnika u sebi

Prepoznaj preduzetnika u sebi

Da li sebe vidite kao nekoga čije su ideje ispred trendova? Imate li sposobnost da uočite kojim pravcem se razvija tehnologoja i bolji način da to ostvarite? Da li imate rešenje za problem? Da li postoji bolji način da se nešto uradi od postojećeg?

Na ova pitanja najbrže odgovaraju preduzetnici koji, kao što to čine šahovski velemajstori, vide poteze pre svojih protivnika i sa puno takta postavljaju svaku figuru na pravo mesto. Stanje u kome se tehnologija trenutno nalazi, kao i mogućnosti stvorene upotrebom kompjuterskih tehnika i interneta, otvaraju prostor za inovacije u svim oblastima.

U proteklih dvadeset godina, uočeno je da obimna proizvonja koja se zasniva na tehnologiji nije jedini put za uspešno poslovanje. Sićušni mikroprocesori i preduzetnici koji su umeli da ih prilagode složenim kalkulacijama, pokrenuli su novi progres.

Odgovori na gore postavljena pitanja predstavljaju dobru polaznu osnovu za prepoznavanje preduzetničkih potencijala kod pojedinaca. Sledeći korak je ostvarivanje ideje.